Redovisningsekonom till bolag i Värmdö kommun

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 20 augusti, 2019
  • Sista ansökningsdag 19 september, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vi söker dig, redovisningsekonom eller erfaren ekonomiassistent med kunskap inom fastighetsredovisning för uppdrag på Värmdö.

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en redovisningsekonom eller erfaren ekonomiassistent, gärna med erfarenhet från fastigheter eller byggbolag. Om du har kännedom om komponentavskrivning är det ett stort plus. Det är också meriterande om du dessutom behärskar lön och är självständig inom bokslut.

Uppdraget beräknas pågå under 3-6 månader med start omgående. En person med rätt profil har goda chanser till att bli överrekryterad av vår kund. Kunden har sitt huvudkontor i Gustavsberg där rollen är placerad. Rollen går främst ut på att stötta ekonomiansvarig med den löpande bokföringen. Om du har erfarenhet av att hantera lön kan även det bli ett inslag liksom bokslutsarbete och rapportering. I gruppen finns utöver den ekonomiansvarige två erfarna personer som bl.a. ansvarar för reskontra och som kan ge stöttning och den introduktion som behövs.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
I den här rollen är det avgörande att du är positiv, visar på eget driv och kan arbeta självständigt. Därför är det viktigt med ett par års praktisk erfarenhet av bokföring. För den som visar det rätta drivet finns det goda chanser att utveckla denna roll och få ett utökat ansvarsområde.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anna Kirsten.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom till bolag i Värmdö kommun

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.