Redovisningsekonom sökes till Internationellt företag på Hisingen Göteborg

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 8 augusti, 2018
  • Sista ansökningsdag 30 augusti, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Vi söker dig som vill arbeta som Redovisningsekonom hos vår kund på Hisingen Göteborg. Det är ett konsultuppdrag som sträcker sig till ca 6 månader. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete samt att du har arbetat som konsult tidigare. Detta är en mycket spännande tjänst och det kan även leda till anställning hos företaget.

Arbetsbeskrivning
Som Redovisningsekonom ansvarar du för löpande bokföring, månadsbokslut, månadsavstämningar, moms och skatteredovisning. En del förberedande uppgifter inför lönekörningar ingår i tjänsten samt bankkontakter. Vidare kommer även tjänsten innehålla budget och prognosarbete samt månadsrapporteringar till koncernledning.

Kvalifikationer och egenskaper
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav för tjänsten samt att du har möjlighet att starta uppdraget omgående. Vidare är du noggrann och har ett stort intresse för siffror samt att du är van vid att ha helhetsanvar och att arbeta självständigt. Som person är du social, prestigelös, välorganiserad och trivs med att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt.

Koncernspråket är engelska så det är av stor vikt att du har erfarenhet och kunskaper av det från tidigare arbeten och företag.
Meriterande är även om du har kunskaper i Franska.

Om företaget
Företaget är beläget på Hisingsbacka Göteborg. Det är en trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Sök gärna tjänsten redan idag då vi träffar kandidater löpande. Vid ev frågor kontakta Heléne Hansson 072-716 81 82.

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom sökes till Internationellt företag på Hisingen Göteborg

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.