Redovisningsekonom med Maconomy kompetens till bolag i centrala Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 15 april, 2019
  • Sista ansökningsdag 14 maj, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Har du erfarenhet av Maconomy och redo för ett redovisningsuppdrag med möjlighet till överrekrytering är detta rätt roll för dig!

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en prestigelös redovsningsekonom med erfarenhet från Maconomy.

Uppdraget är stationerat i centrala Stockholm hos ett snabbväxande men etablerat IT konsultbolag. Du kommer att jobba på den interna ekonomienheten med redovisningen. Ambitionen är att rätt person överrekryteras av bolaget i fråga. Du kommer in i en miljö där bolaget är uppe i ett systembyte. Du kommer jobba med blandade arbetsuppgifter och behöver vara ödmjuk inför variationen i arbetsuppgifterna.
Arbetsuppgifterna består framförallt av:
-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontra
-Orderhantering
-fakturering
-Månadsavstämningar

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av Maconomy och har arbetat brett ax till limpa i redovisningsrollen. Det är en fördel om du jobbat i en miljö av systembyte eller tillväxtbolag där man ständigt utvecklas. Det är även bra om du har en relevant utbildning inom ekonomi.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sheran Aljaf och Eva-Karin Byrström.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom med Maconomy kompetens till bolag i centrala Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.