Redovisningsassistent till Taxi Göteborg

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 11 februari, 2019
  • Sista ansökningsdag 3 mars, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu söker vi en Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran samt som biträde vid månadsboksluten. Företaget är beläget nära Vågmästaresplatsen och är ett spännande företag i en dynamisk miljö med många trevliga kollegor och kontaktytor.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Ekonomiassistent som löpande främst ska arbeta med leverantörsreskontran. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för hanteringen av koncernens leverantörsfakturahantering. Arbetet innebär scanning och kontering av fakturor, attestrutinhantering, betalningar samt underhåll av leverantörsregister. Bokföring av inkommande betalningar samt löpande avstämning av koncernbolagens bankkonton. I tjänsten ingår också att delta och på sikt självständigt arbeta fram koncernbolagens olika månadsbokslut. Vidare ingår en del posthantering samt övriga arbetsuppgifter som kan förekomma på ekonomiavdelningen. Vi är endast 4 personer på ekonomiavdelningen, så du kommer snabbt att få ta det övergripande ansvaret för ”dina” arbetsområden.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och att du har god dator och systemvana. Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbeten. Som person önskar vi att du är flexibel och ansvarstagande med förmågan att tänka ”outside the box”. Vidare ser vi att du har viljan att förbättra rutiner och effektivisera processer. Viktigt för rollen är att du har ett helhetstänkande och kan se hela flödet och vad som påverkar vad i hela processen.

Om företaget
Taxi Göteborg erbjuder persontransporter till företag, samhälle och privatpersoner i Västsverige sedan år 1922. Verksamheten bedrivs utifrån en ekonomisk förening som centralt ansvarar för varumärke, försäljning, driftledning bokningsservice, IT, teknik, ekonomi, och utbildning för de anslutna taxiåkerierna och deras 1.100 förare. Taxi Göteborg utför dagligen drygt 5.000 resor och är den i särklass största taxiverksamheten i Västsverige.
På Taxi Göteborgs kontor arbetar cirka 80 personer. De flesta arbetar i kundtjänst, vilken är kärnan i vår verksamhet. Övriga arbetar inom ekonomi, IT, åkeriservice, marknadsföring och försäljning. Företagets kärnvärden är att ge service, att ta ansvar och att vara tillgängliga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och företaget har Unionens kollektivavtal.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Amendo.
Vid frågor eller funderingar kontakta Rekryteringskonsult Heléne Hansson, helene.hansson@amendo.se 072-716 81 82.

Ansök
Kontakt

Redovisningsassistent till Taxi Göteborg

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.