Rådgivare till storbank i centrala Göteborg

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 9 september, 2019
  • Sista ansökningsdag 22 september, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg


Har du ett brinnande intresse av bank och finans? Är du proffs på att leverera en grym service? Vi söker nu rådgivare till telefonbanker i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu flertalet serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till en utav storbankerna i Göteborg. Du kommer att ta emot inkommande telefonsamtal gällande olika typer av bankärenden.
Du är kommunikativ, strukturerad och noggrann i ditt kundmöte och har lätt för att vara en i gänget samt dela med dig av dina kunskaper. Hos kunden arbetar du i ett vinnande team och har alltid kundens bästa för dina ögon. Hos vår kund är det högt i tak och du har möjlighet att påverka din arbetssituation. Här uppskattas olikheter och mångfald

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i din roll så måste du vilja hjälpa människor och ha ett intresse för ekonomi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst, detaljhandeln eller resturangbranschen. Förutom det förväntar vi oss att du är ambitiös och driven. För att trivas är det dessutom viktigt att du är flexibel och prestigelös. Banken jobbar för en bra service och det är något man ska brinna för att vilja ge.

Om företaget
Banken finns i centrala Göteborg.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Martin Olofsson Carlbom, 072-716 81 06, martin.olofsson-carlbom@amendo.se

Ansök
Kontakt

Rådgivare till storbank i centrala Göteborg

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.