Projektledare inom rekrytering till storbank i Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 18 oktober, 2018
  • Sista ansökningsdag 31 oktober, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Vår kund är en storbank med fina lokaler i Stockholm. För deras räkning söker vi nu en projektledare inom rekrytering.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare inom rekrytering kommer du, tillsammans med erfarna kollegor, jobba nära bankens chefer för att rekrytera kompetenser till bankens olika verksamheter, primärt till deras talangprogram för studenter som drar in stora mängder ansökningar. Du kommer jobba i en bransch som präglas av stora förändringar och på en arbetsplats präglad av entreprenörskap, öppenhet och engagemang. Rollen erbjuder stora möjligheter att utvecklas och få en god inblick i banksektorn. Tjänsten är på heltid, startar 1 oktober och sträcker sig initialt till 29 mars 2019. Det finns stora möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer och egenskaper
För att vara aktuell för rollen har du några års erfarenhet inom rekrytering och bemanning. Du ska gärna ha ansvarat för dina egna rekryteringsprocesser där du kontinuerligt har utfört samtliga steg. Det är därmed fördelaktigt ifall du har tagit kravprofiler, skrivit annonser, gjort urval av kandidater, genomfört intervjuer, testat kandidater, tagit referenser och övriga vanligt förekommande steg i en rekryteringsprocess.

För att lyckas i rollen ska du även vara serviceinriktad, vara bra på att planera din tid, vara mån om att uppvisa goda resultat, och jobba självständigt såväl som i grupp.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande och därför är det en fördel att vara tidig med sin ansökan. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pierre Kemi.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Projektledare inom rekrytering till storbank i Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.