Nu söker vi värdepappersadministratörer för ett flertal spännande uppdrag

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 25 februari, 2020
  • Sista ansökningsdag 25 mars, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Nu ser vi ett ökat behov av värdepappersadministratörer. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet av administration av finansiella instrument alternativt är en relativt junior person som helst har arbetat med administration vid sidan av studierna och har drivet och viljan, där du kommer få en möjlighet att lära dig hantverket från grunden.
Huvudsakliga arbetsuppgifter inom värdepappersadministration är vanligtvis:

– Settlement, matchning, bokning, och motpartskontakt
– NAV-beräkning av fonder och rapportering av NAV för fonderna
– Administration och avstämning av fonder och värdepapper
– Avstämning av kassa och depåer hos kundens förvaringsinstitut

Kvalifikationer och egenskaper
För att trivas på ett sådant här uppdrag är du en lojal nyfiken lagspelare med ett gott ordningssinne, noggrann samt intresserad av administration och avstämning. I rollen ställs du inför nya frågor att lösa varje dag vilket gör att du måste ha förmågan att tänka lösningsorienterat samtidigt som du kan se och förstå hela processen. Du trivs i en föränderlig miljö där system och processer ständigt utvecklas samt att du ser effektiviseringsmöjligheter och är duktig på att genomföra dem. Har du erfarenhet av följande är det meriterande:

– Erfarenhet av administration av finansiella instrument (aktie-/fondbackoffice)
– Tidigare erfarenhet av VPC, VP, VPS, Fonda/Secura, AbaSec, SimCorp, AdraMatch, Intellimatch, Swift
– Kunskaper i engelska
– Goda kunskaper i exce

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn! Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Johanna Hallenberg på johanna.hallenberg@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Nu söker vi värdepappersadministratörer för ett flertal spännande uppdrag

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.