Nu söker vi en Assistant Underwriter till QBE

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 15 mars, 2019
  • Sista ansökningsdag 15 april, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Vi söker nu en Assistant Underwriter till vår kund QBE! Är du redo att komma till ett företag som välkomnar personlig utveckling och där du som rätt person kan få möjligheten att utvecklas till Underwriter. Har du också ett intresse för finansiell analys och är en person som är prestigelös och mycket initiativtagande? Då är du kanske den Assistant Underwriter vi söker!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Assistant Underwriter kommer du att få möjlighet att arbeta i en bred och varierande roll. Du kommer arbeta självständigt med förnyelser och nya affärer och utöver det kommer du även att avlasta seniora underwriters i det dagliga arbetet. Detta omfattar förberedande underwriting, registrering, rapportering och marknadskontakter. Internt kommer du också ha regelbunden kontakt med kollegor på deras kontor runt om i Europa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar;
– Riskbedöma, utforma och premiesätta existerande och nya försäkringslösningar inom området Financial & Specialty markets.
– Ge löpande service till försäkringsförmedlare och kunder.
– Koordinera och projektleda multinationella försäkringsprogram.
– Utveckla arbetsprocesser för försäkringsadministration och ansvara för implementering av nya arbetsprocesser.
– Agera som spindeln i nätet mellan Underwriting, Distribution, Marknadsföring, Försäkringsadministration och Skador.

Du kommer att ingå i ett nordiskt team beståendes av tre seniora underwriters som är specialiserade på Financial lines och även jobba nära våra Casualty Underwriters. Tjänsten är placerad på deras kontor i Stockholm och är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att rapportera till deras Financial Lines Manager.

QBE erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling och deras målsättning är att du inom tre till fem år ska avancera till en roll som självständig Underwriter. Du kommer även ges möjlighet till att välja specialisering och ta allt mer ansvar vartefter du växer in i rollen. I tjänsten kommer det ingå en del resor såväl inom som utanför Norden

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker efter dig som är ekonom eller jurist och som vill arbeta i ett modernt företag inom försäkringsbranschen. Som person är du noggrann och serviceinriktad samt har en stark drivkraft och förmåga att arbeta självständigt, som med andra. Du är kommunikativ, är ansvarstagande och har ett stort tålamod samt är mycket initiativtagande. Vidare tycker du det är kul att driva utvecklingsprojekt som att utveckla rutiner. Du kan prioritera, leverera och arbeta i en miljö med högt tempo.

För att lyckas i tjänsten krävs det att man vill bli Underwriter och har ett intresse för finansiella analyser och har ett tålamod för att komma dit på en treårsplan.

Om företaget
QBE är ett Australiensiskt börsnoterat försäkringsbolag med verksamhet över hela världen. QBE Norden är en filial till QBE Europe SA/NV med säte i Belgien. Den Svenska verksamheten har funnits sedan 2009. Vi är idag 14 personer på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi jobbar tätt ihop med våra kollegor i Köpenhamn, där vi i dagsläget är sju anställda. Vår organisation kännetecknas av entreprenörskap och starkt driv. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service och bemötande.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar QBE med Amendo AB. Vid vidare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sandra Ahlenius på, sandra.ahlenius@amendo.se. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista slutdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök
Kontakt

Nu söker vi en Assistant Underwriter till QBE

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.