Norsktalande kredithandläggare till Card Services, Card Application, SEB Kort

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 13 augusti, 2019
  • Sista ansökningsdag 12 september, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Behärskar du norska i tal och skrift och drivs av att hjälpa kunder? Är du en noggrann, social, prestigelös och ansvarsfull person som trivs med eget ansvar men beredd att rycka in där behov uppstår? Då kanske du är den vi söker som kredithandläggare till gruppen Card Application.

Arbetsbeskrivning
Som nordisk kredithandläggare kommer du hantera allt i ansökningsflödet avseende SEBs kredit- och betalkort med privatkunder, företagskunder och partners. Detta innebär kreditbedömning av nya kreditkortsansökningar, men även telefon- och mailhantering, registrering och köhantering dvs hela kedjan från ansökan till leverans av kort.

Du kommer att i första hand jobba mot norska kunder och vårt norska 1:st line. Därför är det en fördel om du kan hantera det norska språket både i tal och i skrift. Beroende på övrig kompetens och erfarenhet så kan vi acceptera en svenskspråkig person men med tidigare erfarenhet av det norska språket. Du kommer även att fungera som back up mot de övriga nordiska teamen vid behov.

Kvalifikationer och egenskaper
Rollen förutsätter att man gillar kundkontakt, är serviceminded, utåtriktad, har ett fritt sinne och är van att hålla många bollar i luften och inte är rädd för att hugga i där och när det behövs. Samtidigt måste du vara noggrann så att varje kund får rätt produkt. I rollen ingår att hantera de kunder som får avslag på sin kreditkortsansökan. Du behöver därför även kunna hantera svårare samtal.

Du bör vara minst gymnasieekonom eller ha motsvarande i arbetslivserfarenhet.

Om företaget
Card Application inom SEB Kort är en nordisk organisation inom Customer Services 2:nd line. Gruppen består av totalt 17 personer idag där Anette Gremlin är chef över gruppen.

I denna rekrytering samarbetar SEB Kort med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Eva Skugge Karlsson, tel: 070-899 95 91, eva.skugge-karlsson@amendo.se

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Ansök
Kontakt

Norsktalande kredithandläggare till Card Services, Card Application, SEB Kort

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.