Medarbetare till strukturerade lån på internationell affärsbank

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 15 augusti, 2019
  • Sista ansökningsdag 13 september, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


För vår kunds räkning söker vi nu en medarbetare till Structured Credits & Leasing Operations. Trivs du i en internationell miljö, med många olika kontaktytor och med engelska som främsta arbetsspråk kan det här vara en spännande tjänst för dig. Uppdraget sträcker sig runt 6 månader med start omgående.

Arbetsbeskrivning
Avdelningen administrerar stora lån, exempelvis till börsnoterade bolag, för uppköp, fastighetsprojekt, infrastruktur mm. Du kommer att jobba med strukturerade och syndikerade lån, vilket även innebär betalningar och avtalstolkning. Rollen innebär mycket intern och extern kontakt med bl.a samarbetspartners i London, Mid Corporate, Real Estate och kunder. Arbetet innebär även mycket individuellt ansvar, högt tempo och teamwork.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av lån och betalningar. En fördel är om du jobbat med strukturerade och syndikerade lån och du bör framför allt ha ett intresse och förståelse för krediter. Du är flytande i engelska, muntligt och skriftligt, och vi tror att du är en skicklig excel-användare. Du ska trivas med mycket ansvar, men även med teamwork då arbetet är komplext och kräver samarbete samt att man hjälps åt med arbetsbördan.
Har du erfarenhet av LoanIQ är det ett stort plus.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och vi träffar kandidater löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Medarbetare till strukturerade lån på internationell affärsbank

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.