Medarbetare till Corporate Actions

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 17 maj, 2018
  • Sista ansökningsdag 29 juni, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Driven värdepappersadministratör sökes till konsultuppdrag hos storbank. Uppdraget löper på minst ett år.

Arbetsbeskrivning
Du kommer primärt att arbeta med att bevaka flöden av olika typer av värde-papper, boka fonddelar, utdelningar och räntor till kunder. Du arbetar mycket med våra olika transaktioner, men också med informationsinhämtning, avstämningar och kundsupport.

Du kommer arbeta inom en global storbank, gruppens uppdrag är att leverera processer av hög kvalitet för bankens kunders värdepappersaffärer. Man hanterar corporate actions främst mot utlänska marknader.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen är du strukturerad, organiserad, noggrann och ansvarsfull. Du är en lagspelare och har förmågan att prioritera när tempot är högt. Din integritet är hög och du kan naturligt växla mellan svenska och engelska på professionell nivå, i både tal och skrift. Vidare är det av stor vikt att kunna ge interna och externa kunder personlig och professionell service- du bör vara kommunikativ och ha förmåga att inge förtroende.

Vi ser att du är akademiker eller gymnasieekonom med ett par års arbetslivserfarenhet inom administration och kundservice. Starkt meriterande är om du har intresse för, och gärna tidigare erfarenhet av, att arbeta med värdepapper.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Emelie Alm eller Robert Persson.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Medarbetare till Corporate Actions

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil