Länsförsäkringar Stockholm söker Kundtjänstmedarbetare

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 8 augusti, 2018
  • Sista ansökningsdag 30 september, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Vi söker nu flera kundtjänstmedarbetare till vår kund Länsförsäkringar Stockholm. De sitter i trevliga moderna lokaler centralt i Solna. Detta är en rekrytering där du får möjlighet att växa tillsammans med bolaget. Start kommer att vara under oktober/november månad.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Länsförsäkringar Stockholm kommer du arbeta med inkommande samtal från både nya och befintliga kunder. Du kommer hjälpa kunder med olika försäkringsärenden och kunna anpassa lösningar och behov för specifik kund. I rollen ingår det även merförsäljning i form av att kunna erbjuda kunden lösningar och tilläggsprodukter som är anpassat efter just den kunden och dennes behov.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer därmed bestå av kundkontakt över telefon, tätt samarbete med kollegor och stort fokus i rollen kommer ligga på att genomföra servicesamtal i världsklass.

Kvalifikationer och egenskaper
För denna tjänst söker vi dig som har arbetat med service och är van vid kundkontakt sedan tidigare. Har du telefonvana är det meriterande. Vidare är du flytande i svenska och duktig på att kommunicera, både i tal och skrift. Du har ett stort intresse för människor och att ge god service ligger dig varmt om hjärtat. Du vet vad ett professionellt intryck innebär och är engagerad i ditt samtal med kund. Som person trivs du i en roll med högt tempo och att arbeta relationsbyggande.

Om företaget
Gå gärna in på Länsförsäkringar Stockholm för att veta mer om företaget: www.lansforsakringar.se/stockholm

Om Amendo
Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Ansök
Kontakt

Länsförsäkringar Stockholm söker Kundtjänstmedarbetare

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.