Redovisningsassistent för konsultuppdrag i Timrå

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 15 april, 2018
  • Sista ansökningsdag 29 april, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall


Vi söker dig som är redovisningsassistent för ett spännande konsultuppdrag under sommaren hos en av våra kunder i Timrå. Vår kund jobbar i en internationell miljö med produkter som gör skillnad för människors vardag. Här blir du en del av en avdelning med ca 20 kollegor. Uppdraget startar omgående och sträcker sig i första hand till mitten av augusti.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsassistent hos kunden kommer du att i huvudsak att arbeta med bla.
– Balanskontoavstämningar
– Hantera fakturajournalen från kundreskontra
– Hantera transaktioner i bankfil
– Vara delaktig vid bokslutsprocessen

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som lägst har gymnasieexamen från ekonomiprogram samt några års erfarenhet från liknande arbete. Kunden jobbar i en internationell miljö och kunskap i engelska är nödvändigt och hör till vardagen. Som redovisningsassistent är du självgående och tar stort eget ansvar, du är noggrann och flexibel. Som konsult hos Amendo brinner du för att ge service på en hög och kvalitativ nivå och du trivs med att arbeta i team, därför är du även kommunikativ och har lätt att samarbeta med kollegor, arbetsledare och interna och externa kunder.

Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredag.
Tillträde är så snart som möjligt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående då gallring sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 3 maj. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Camilla Granat 070-387 84 56.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Redovisningsassistent för konsultuppdrag i Timrå

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.