Konsult inom leverantörsreskontra till bolag på söder!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 13 augusti, 2019
  • Sista ansökningsdag 23 augusti, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du ekonomiassistent och letar efter din nästa utmaning? Vi söker dig som har upp till 1 års arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra och som nu vill ta klivet in i en miljö som präglas av högt tempo där teamet tillsammans levererar mot uppsatta mål! Vår kund sitter söder om Stockholm, och du kommer tillhöra ett team på 6-7 personer. Uppdraget är med start så snart som möjligt och kommer till att börja med pågå fram till 31 december.

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en ekonomiassistent med erfarenhet från leverantörsreskontra som vill ta klivet i hos vår kund och tillsammans med ett team på 6-7 personer hantera hela processen, från fakturering till inkasso och utredningar.

Uppgifterna du som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer hantera är;
– Påminnelsehantering
– Makuleringar
– utredningar av leverantörer
– support för interna användare

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med upp till ett års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent, gärna inom leverantörsreskontra. Som person trivs du att arbeta i ett högt tempo, med att ta ansvar och att tillsammans med ett team leverera mot högt ställda mål. Du kännetecknas av ansvar, driv, lojalitet och ambition. Har du dessutom erfarenhet av Agresso är det ett stort plus.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Anna Kirsten.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Konsult inom leverantörsreskontra till bolag på söder!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.