Kommunikatör till Länsförsäkringar Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 27 september, 2018
  • Sista ansökningsdag 4 november, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Har du en hög digital kompetens och ett genuint intresse för att axla rollen som Kommunikatör? Vill du arbeta med storytelling och värdeskapande, engagerande kommunikation inom content marketing, i sociala medier, för CRM samt den egna sajten? Om du har en samarbetsförmåga, är nyfiken och en stark vilja att vilja lära dig mer så kan du vara den vi söker som Kommunikatör till Länsförsäkringar Stockholm!

Arbetsbeskrivning
Som Kommunikatör får du möjligheten att skapa relevant och engagerande innehåll genom såväl text som bildkommunikation. Du förväntas vara affärsmässig och ha en god förståelse och intresse för konsumentmålgruppen och kundlivscykeln. Du kommer bl.a. ta fram och optimera innehåll i LF Stockholms kanaler och kampanjer för att i första hand driva och öka försäljningen.

Då LF Stockholms interna uppdragsgivare är från både privat och företagsförsäljning är målgruppen bred vilket kräver stor förmåga att kunna växla mellan målgrupperna B2B och B2C och anpassa innehållet därefter. Du får även möjligheten att ha ett nära samarbete med ett engagerat team, övriga i verksamheten samt extern part. Du kommer få vara delaktig i arbetet att utveckla en tydligare kommunikationsplattform, proaktivt tydliggöra företagets varumärke externt.

Som Kommunikatör får du även skapa, utveckla och förvalta LF Stockholms kommunikativa innehåll och skapa aktiviteter inom marknad för att nå uppsatta mål.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är redo för ett nytt äventyr och som har några års erfarenhet som Kommunikatör och arbete inom marknad. Du är kommunikativ och tar gärna initiativ och har en kreativ ådra. I rollen förväntas du vara noggrann, så kvalité är ett av dina ledord.

Du är en mästare på att balansera arbete med text, innehåll i digitala kanaler, on site kampanjer, nyhetsutskick (CRM), sociala kanaler och copywriting. Du arbetar obehindrat i Photoshop, inDesign och Adobe Illustrator, samt erfarenhet av att producera enklare banners och arbete via sociala kanaler. Du är flytande både i svenska och engelska i tal och skrift.

Du vill vara delaktig på resan med att ro iland en vision att göra Länsförsäkringar Stockholm till stockholmarnas mest omtyckta företag. Du kan identifiera dig med deras ledstänger pålitliga, enkla och nära.

Om företaget
Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Charlotte Umunna, charlotte.umunna@amendo.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansöksdatum.

Ansök
Kontakt

Kommunikatör till Länsförsäkringar Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.