Junior redovisningsekonom till världsledande bolag på söder!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 2 december, 2019
  • Sista ansökningsdag 10 januari, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du intresserad av att arbeta som junior redovisningsekonom på ett modeföretag i framkant? Är du social, öppen, kommunikativ och amibitiös? Har du erfarenhet av att jobba i SAP? Då kan du vara den vi söker till redovisningsteamet hos vår kund.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som junior redovisningsekonom på 6 månader med start i januari!

Arbetsbeskrivning
Vår kund är ett världsledande modeföretag med en internationell prägel som nu letar efter medarbetare till sin redovisningsenhet bestående av 50 personer. I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att stötta teamet inom kund- och leverantörsreskontra med uppgift att hantera fakturor, betalningar, löpande bokföring, avstämningar samt bokslutsförberedande arbete. Därutöver ska du agera stöd till leverantörer och andra bolagsinterna funktioner.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Du som söker har en akademisk examen, eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi, finans och/eller meriterande arbetslivserfarenhet. Du har god analytisk förmåga, du är van att arbeta i ett högt tempo med ett strukturerat arbetssätt. Du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. Erfarenhet av SAP är meriterande och en god förmåga i Excel är önskvärt. Som person är du nyfiken, lättlärd och positiv i din natur.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anna Kirsten eller Sheran Aljaf.
Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Junior redovisningsekonom till världsledande bolag på söder!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.