Internrevisor till Sörmlands Sparbank

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 5 april, 2019
  • Sista ansökningsdag 7 juni, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Katrineholm

Ingress Lagotto
Vill du arbeta brett och affärsnära i en bank som genom sitt samhällsengagemang bidrar till utveckling, hållbarhet och tillväxt i Sörmland? Vi söker nu efter en internrevisor till Sörmlands Sparbank.

Arbetsbeskrivning
Funktionen för Internrevision på Sörmlands Sparbank utvärderar och ger råd avseende styrning, riskhantering och kontroll och bidrar på så sätt till att stödja bankens utveckling. Tillsammans med chefen för internrevisionen kommer du arbeta med att:

• Genomföra riskanalys
• Ta fram en revisionsplan
• Genomföra granskningar samt rapportera resultatet till verksamheten

Eftersom funktionen nyligen är etablerad inom banken har du möjlighet att bidra och utveckla metoder och processer för internrevision.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet inom intern- och/eller externrevision från ett finansiellt bolag. Du har även utbildning inom juridik eller ekonomi på högskolenivå samt vissa kunskaper inom dataanalys. Det är meriterande om du är certifierad Internrevisor (CIA) och innehar Swedsecs licens för ledning och kontrollfunktioner. Som person har du integritet, ett professionellt omdöme, är insiktsfull, proaktiv och framåtriktad. Du levererar med kvalitet och tycker om att utveckla och förbättra.

Om företaget
Sörmlands Sparbank är en sparbank som verkar lokalt i Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåkers kommuner med totalt åtta kontor. Sörmlands Sparbank är ingen vanlig bank. Vår starka ställning på den lokala marknaden grundar sig i ett förtroende uppbyggt under en drygt 180-årig historia. Vi har service och tjänster som andra banker men genom vårt samhällsengagemang bidrar vi dessutom till utveckling, hållbarhet och tillväxt i Sörmland. Vi är en bank som gör gott för bygden så att Sörmland är attraktivt att bo, besöka och verka i.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Sörmlands Sparbank med Lagotto Executive Search. För att veta mer om tjänsten kontakta Executive Search Consultant Shaun Ogden på shaun.ogden@lagottosearch.se

Ansök
Kontakt

Internrevisor till Sörmlands Sparbank

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.