Inköpscontroller till internationellt bolag på Kungsholmen!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 14 maj, 2019
  • Sista ansökningsdag 31 maj, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du en controller med 5-7 års erfarenhet? Är du intresserad av att ta klivet in i en internationell miljö som präglas av mångfald? Vi söker nu en inköpscontroller till vår kund på Kungsholmen. Start i slutet på maj och uppdraget kommer pågå fram till årsskiftet!

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en inköpscontroller med 5-7 års arbetslivserfarenheterfarenhet från en controller- och eller ekonomifunktion. Du som konsult kommer ta klivet in och stötta den globala inköpsfunktionen gällande att samla in, konsolidera och analysera intäkts- och kostnadssidan. Du kommer agera support mot inköp och driva initiativ inom controllerfunktionen. Du kommer ansvara för strategiska frågor och för rutiner och processer inom gruppen. Du kommer sköta rapportering, forecast, budget, samt aktiv driva projekt inom funktionen.

Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Du som söker har en akademisk utbildning inom relevant område samt 5-7 års arbetslivserfarenhet som controller. Du har god förståelse för transaktionsflöden, och vana från att arbeta nära verksamheten. Du är självgående och självständig i din roll, samt anser du dig själv vara en lagspelare med kommunikativ förmåga. Ett krav är att du är flytande i engelska i tal och skrift.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Anna Kirsten.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Inköpscontroller till internationellt bolag på Kungsholmen!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.