If Customer Center i Sundsvall söker försäkringsrådgivare

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 11 juli, 2018
  • Sista ansökningsdag 14 juli, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall

If Customer Center Sundsvall inom Affärsområde Privat söker nu flertalet nya engagerade försäkringsrådgivare. Vi ansvarar för rådgivning, kundservice och försäljning av försäkringsprodukter till privatkunder i Sverige. Customer Center har kunden i fokus och det genomsyrar allt vi gör och utvecklar.


Tjänsten som försäkringsrådgivare är ett arbete som passar dig som tycker om kontakten med människor som sker över telefon. Du har en fallenhet för att ge information, hitta lösningar och hjälpa andra när det gäller. Ditt uppdrag är att via inkommande samtal hjälpa våra kunder som ringer till oss att hitta rätt försäkringslösningar och skapa ett långsiktigt förtroende. If erbjuder dig en trivsam arbetsplats med högt tempo och stor gemenskap.

Arbetsbeskrivning
Hos oss har vi schemalagda arbetstider måndag-fredag mellan 07.30-19.00. Vi har ett generöst förmånspaket med bl a friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Tjänsten är på heltid och börjar med en utbildning på 4 veckor där du får de verktyg som krävs för att lyckas som försäkringsrådgivare på If. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start 3 september 2018.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som tycker om mötet med kund, som förstår vikten av bra service och trivs med rutiner. Du har en strävan efter att skapa långsiktighet för dig själv och för företaget, har ett starkt kundengagemang och motiveras av att kundnyttan står i fokus. Du är van att hantera dator och har god kommunikativ förmåga. Du pratar och förstår svenska och engelska väl. Du arbetar självständigt med eget ansvar och har lätt att fokusera på dina uppgifter. Har du erfarenhet av service och att arbeta med telefon som arbetsredskap är det meriterande.
Examen från gymnasiet är ett krav. Det är meriterande om du även har akademiska poäng.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar If med Amendo.
Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida senast 180712, så skynda att skicka in ansökan redan idag. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Granat, 070387 84 56, camilla.granat@amendo.se

Tillträde och utbildningsstart är 3/9 2018.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

If Customer Center i Sundsvall söker försäkringsrådgivare

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.