HR-Strateg med modernt driv sökes till Härnösand Energi & Miljö

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 28 augusti, 2019
  • Sista ansökningsdag 18 september, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Härnösand


Vi söker nu en HR-Strateg som vill driva ett modernt HR-arbete och vill vara med och forma framtiden på Härnösand Energi & Miljö AB.

Arbetsbeskrivning
Som HR-strateg hos Härnösand Energi & Miljö kommer du att arbetar metodiskt med att identifiera behov, planera, förankra, genomföra och följa upp olika projekt och uppdrag. Du kommer att säkerställa ett proaktivt, värdeskapande och faktabaserat strategiskt HR-stöd till ledning och kollegor. Du ska vara ett affärsnära chefsstöd inom arbetsrätt, avtal, rehabfrågor, kompetensutvecklingsfrågor och utveckling av HR-verksamheten. Du är en viktig resurs i arbetet med att ständigt utveckla vårt arbetssätt med fokus på prestation och leverans på ett hållbart sätt, där välmående och engagemang är högt på agendan. Du ansvarar för att riktlinjer, processer och andra förutsättningar inom HR-området hålls relevanta och väl förankrade i organisationen.

Kvalifikationer och egenskaper
Du är redan idag erfaren och trygg inom HR-arbete, är strategiskt, tydlig i din kommunikation och har en utvecklad samarbetsförmåga. Du har akademisk examen inom relevant område. För att lyckas i rollen som HR-strateg är du van att ta initiativ, kan bistå med nya angreppssätt och är uthållig. Du har ett bra driv i arbetet och har ett engagemang som smittar. Om du drivs av att få forma ett modernt och utvecklande HR-arbete, van att tänka utan för boxen och bidra med nya lösningar då har vi rollen för dig.

Om företaget
Härnösand Energi & Miljö AB, HEMAB, är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas, elförsäljning och laddinfrastruktur för elfordon. Vi vill vara i framkant inom hållbart samhällsbyggande och arbetar aktivt för att vara möjliggörare för utvecklingen. Att arbeta för att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen, samt att bygga teamkompetens, är en självklarhet.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Härnösand Energi och Miljö med Amendo.
Tjänsten är tillsvidare och heltid. Tillsättning enl. överenskommelse.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 18/9 2019. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Keusch, pernilla.keusch@amendo.se, 073 042 19 36.
Löpande urval kan komma att göras så vänta inte.
Facklig representant;
VISION, Krzysztof Lukaszewicz, kl@hemab.se, 0611-55 75 00

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

HR-Strateg med modernt driv sökes till Härnösand Energi & Miljö

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.