Försäkringshandläggare till Danica Pension

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 5 april, 2019
  • Sista ansökningsdag 6 maj, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du en teamorienterad administratör med erfarenhet inom försäkringsbranschen? Är du redo för en spännande framtid på ett föränderligt bolag? Då är du kanske den försäkringshandläggaren som vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som handläggare hos Danica Pension kommer du att arbeta med många typer av försäkringsärenden. Dessa kan t.ex. vara nyteckning av tjänstepensionsplaner, upplägg av individuella tjänstepensioner, kapitalförsäkringar och privata pensionsförsäkringar.
Du administrerar premieändringar, konverteringar, överlåtelser av försäkringar, tillägg av sjukförsäkring, ändringar av förmånstagare osv. Du utför flyttärenden från andra bolag både in till Danica och ut från Danica.
Arbetsuppgifterna består också av att svara på frågor om försäkringar ifrån kunderna, mestadels försäkringsförmedlare men också slutkunder både via mail och telefon.

Kvalifikationer och egenskaper
• 2-3 års erfarenhet av försäkringsbranschen.
• Gärna kunskap inom framförallt tjänstepensioner.
• Hög samarbetsförmåga och van att jobba i grupp
• Flexibel och van att hantera olika typer av arbetsuppgifter.
• Inte rädd för att ta kontakt med kunder, externa samarbetspartners och kollegor internt.
• Uttrycker sig bra i skrift och i telefon.
• Stresstålig och snabblärd

Om företaget
Danica ägs av förnärvarande av Danske Bank Group. Efter 1/5-2019 kommer Danica genomgå ett ägarbyte. De nya ägarna är Polaris, i samarbete med Acathia Capital. Polaris är en dansk-svensk kapitalfond med huvudsäte i Köpenhamn som investerar i medelstora bolag i Norden. Polaris har funnits sedan 1998. Acathia Capital är specialiserat på investeringar i Europas finanssektorer och har 14 års erfarenhet i branschen.

Danica startades 1999 och var då en del av Danske Bank Group. Danica Pension Sverige har cirka 150 000 privatkunder och 15 000 företagskunder.
Danica Pension är ett svenskt försäkringsbolag och erbjuder privatpersoner och företag helhetslösningar inom tjänstepension, kapitalförsäkring, privatpension och livförsäkring.

Avdelningen för administration omfattar 20 medarbetare uppdelade på tre team, varav 12st i gruppen som består av försäkringshandläggare.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Danica Pension med Amendo och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Therese Simons, Therese.simons@amendo.se.
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se.
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast. Välkommen med din ansökan!

Ansök
Kontakt

Försäkringshandläggare till Danica Pension

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.