Vi söker nu dig som vill fortsätta din karriär inom fondadministration

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 26 maj, 2020
  • Sista ansökningsdag 29 juni, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Nu söker vi personer som vill jobba inom fondadministration. Vi söker dig som har flera år erfarenhet av administration av finansiella instrument, men där du har drivet och viljan att lära dig mer.

Arbetsbeskrivning
Vi tror att du har jobbat med följande:
– Settlement, bokning, och avstämning
– NAV-beräkning och rapportering av NAV för fonderna
– bokning av fondflyttar
– fondhandel, orderhantering globalt
– Administration och avstämning av fonder
– Avstämning av kassa och depåer

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är en nyfiken lagspelare med ett gott ordningssinne, noggrann samt intresserad av administration och avstämning. Du måste ha förmågan att tänka lösningsorienterat samtidigt som du kan se och förstå hela processen. Du trivs i en föränderlig miljö där system och processer ständigt utvecklas samt att du ser effektiviseringsmöjligheter och är duktig på att genomföra dem. Du besitter även goda kunskaper i excel och har goda kunskaper i engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från administration av finansiella instrument (aktie/fond back-office), samt om du besitter systemkunskap inom Wizer, Secure, AbaSec eller SimCorp.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Johanna Hallenberg johanna.hallenberg@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Vi söker nu dig som vill fortsätta din karriär inom fondadministration

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.