Finansiell controller till IT-avdelning!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 12 juni, 2019
  • Sista ansökningsdag 21 juni, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Har du erfarenhet av att arbeta som finansiell controller i en större organisation? Är du strukturerad, pedagogisk och resultatorienterad? Vi söker dig med 7-8 års erfarenhet som finansiell controller, gärna inom IT-branschen till ett längre uppdrag hos vår kund i Solna. Ett krav är också att du har mycket goda kunskaper i Agresso. Uppdraget är med start omgående och sträcker sig i första hand året ut.

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en erfaren finansiell controller med goda kunskaper i Agresso/Unit 4 Business. Du kommer att arbeta som finansiell controller på controllerenheten på bolagets IT-avdelning. Enheten sköter den finansiella uppföljningen av it-avdelning och dess enheter. Uppföljningen sker både ur ett ekonomiskt perspektiv men även ur ett it-verksamhetsperspektiv. Arbetsuppgifterna kan variera över månaden med allt från att hjälpa projektledare och chefer att kontera fakturor, tolka fakturor, förklara redovisningsregler till att sammanställa enheternas ekonomi, och presentera det för olika ledningsgrupper. Arbetet kan även innefatta mindre utredningar inom ekonomi för att förbättra it-avdelningens ekonomiska arbete. Controllerenhetens uppdrag är att stödja it-avdelningen att arbeta enligt beslutade arbetssätt och riktlinjer. Den ansvarar för verksamhetsplanering, budget, uppföljning samt intern styrning och kontroll. Enheten ger även stöd i avdelningsgemensamma strategiska frågor; it-strategi, omvärldsbevakning, it-säkerhetsarkitektur, it-juridik och val av verksamhetsform.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning samt 7-8 års erfarenhet som finansiell controller. Du har mycket god erfarenhet från att arbeta i Agresso/Unit 4 Business och du har mycket goda kunskaper i Excel. Du är mycket kunnig inom redovisning och bokföring och du har erfarenhet från IT-branschen sedan tidigare. Som person är du strukturerad, pedagogisk och resultatorienterad.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Anna Kirsten.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Finansiell controller till IT-avdelning!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.