Extrajobb som kandidatansvarig till Amendo i Sundsvall

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 14 mars, 2019
  • Sista ansökningsdag 24 mars, 2019
  • Anställningsform Timanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall

Vill du växa med oss? Just nu söker vi dig som studerar på högskole- eller universitetsnivå och som vill stärka upp ditt cv med erfarenheter inom konsult- och rekryteringsbranschen! En kandidatansvarig som vill vara med oss på resan mot att bli Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kandidatansvarig på Amendo stöttar du upp våra konsultchefer och rekryterare i kandidatprocessen. Arbetsuppgifterna innebär att du utefter kunders kravprofiler skapar annonser, läser cv:n, gör urval, bokar in möten, håller telefonintervjuer, genomför personliga intervjuer samt tar referenser. Du kommer ha ett nära samarbete med vår regionchef, men är samtidigt själv ansvarig för att driva och slutföra dina aktiviter och uppdrag.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som studerar på högskole- eller universitetsnivå och som läser personalvetarprogrammet, ekonomi, HR eller juridik. Du önskar jobba några pass i veckan under terminen, under lov och under sommaren för att skaffa dig arbetslivserfarenhet och tjäna extra pengar. Givetvis lockas du även av att vara med och driva Amendo Norr framåt och är positiv till förändring och utveckling.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta under eget ansvar och eftersom rollen som kandidatansvarig innebär mycket administrativt arbete ser vi gärna att du är ordningsam och strukturerad. Daglig kontakt med våra viktiga kandidater ställer höga krav på att du är serviceminded och trivs i mötet med människor. Vidare ser vi att du har en stor portion eget driv, glädje och energi samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
Vi hoppas att du vill komma och jobba hos oss! Varmt välkommen att ansöka med cv och personligt brev. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Katarina Joneström, katarina.jonestrom@amendo.se. Vi ser fram emot att höra från dig!
Sista ansökningsdag 24 mars, vi intervjuar löpande så sök gärna tjänsten redan idag!

Ansök
Kontakt

Extrajobb som kandidatansvarig till Amendo i Sundsvall

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.