Försäkringsadministratörer och handläggare till bank- och försäkringsbolag

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 3 januari, 2020
  • Sista ansökningsdag 20 januari, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Har du ett par års erfarenhet från försäkringsbranschen inom administration eller handläggning? Är du en flexibel och prestigelös person som är van vid att arbeta i högt tempo samt att du tar ansvar för ditt arbete?

Vi har en återkommande efterfrågan av administratörer och handläggare inom försäkringsbranschen. Känner du dig redo för nya utmaningar och är nyfiken på att testa rollen som försäkringskonsult, på både kort och lång sikt – då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper inom försäkringsbranschen och bygga på din erfarenhet i olika verksamheter och företag. Amendo samarbetar med bank- och försäkringsbranschens mest eftertraktade arbetsgivare.

Att arbeta inom försäkringsområdet ger möjlighet till variation och ett utbyte av mycket nyttig kunskap. Som administratör gillar du ordning och reda samt att du drivs av att se högarna minska. Som handläggare har du även en god kommunikativ förmåga samt att du arbetar för att skapa den bästa kundupplevelsen.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av administration eller handläggning och det är meriterande om du har arbetat brett och gärna inom flera av nedanstående områden och arbetsuppgifter:

• Nyteckning
• Hantera ändringar under försäkringstiden
• Sköta utbetalningar
• Hantera återköp
• Administrera fondbyten och överlåtelser
• Sköta flytt in- och ut
• Erfarenhet av annan försäkringsadministration
• Erfarenhet och intresse av kundservice och telefonsupport

Att arbeta som konsult är stimulerande, omväxlande och samtidigt utvecklande. Därför värdesätter vi dig som har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter och system, har en prestigelös inställning och trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och lyhörd och har både viljan och förmågan att anpassa ditt arbetssätt utifrån kundföretag och arbetssituation. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter som konsult är att du är trygg i dig själv och har förmåga att ta egna initiativ i kombination med en professionell framtoning och hög integritet.

Vi söker dig som är tillgänglig omgående eller har cirka en månads uppsägningstid då merparten av våra konsultförfrågningar tillsätts med en månads tidsram.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en trygg anställning. Vi erbjuder en anställning som omfattas av kollektivavtal och personalförmåner samt att du omges av en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Linn Oldenmark.

Ansök
Kontakt

Försäkringsadministratörer och handläggare till bank- och försäkringsbolag

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.