Pensionshandläggare till försäkringsbolag!

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 20 maj, 2020
  • Sista ansökningsdag 18 juni, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Många försäkringsbolag går igenom en digital resa där produkter samt arbetsprocesser ständigt utvecklas. Ni är många där ute som arbetat med försäkringar och handläggning av pensioner – er expertis behövs! Storbanker och försäkringsbolag hör av sig löpande till oss. Är du ute efter en ny tjänst? Vi träffar kandidater löpande, gärna över en kopp kaffe – skicka in din ansökan till oss! För att vara aktuell i våra processer som pensionshandläggare, behöver du vara tillgänglig inom 1 mån.

Vad erbjuds du?

Att arbeta som konsult på Amendo ger dig massa möjligheter! Vi är ett glatt och härligt gäng som är nyfikna på just dig. Vårt breda kontaktnät inom bank och försäkring gör att vi kan erbjuda uppdrag på många olika bolag. Du får en chans till att dela din kunskap med andra duktiga medarbetare i branschen. Du utökar ditt kontaktnätverk och professionella erfarenhet. Utöver det är vi på Amendo måna om våra medarbetare, att ni ska trivas samt omfattas av bra villkor varav vi erbjuder kollektivavtal för alla anställda samt en personlig konsultchef.

Arbetsbeskrivning
Dagen kan börja med att du går igenom ärenden via ett datasystem. Vissa ärenden kan vara mer akut, kan vara av lättare karaktär eller kräva mer utredning. Med din erfarenhet har du en förmåga att prioritera samt att du ser vad i ärendet som behöver göra eller kompletteras. Du arbetar oftast i team vilket gör att du alltid har någon kollega att bolla eller dela kunskap med! Dina arbetsuppgifter, beroende på uppdrag och tjänst, kan bestå av:

• Handläggning av kollektivavtalade tjänstepensioner
• Handläggning av ITP1, KTP1, premiebefrielse, 10-taggare, avtalspension, tjänstegruppliv, sjukpension
• Ändringar, återköp och utbetalningar
• Utskick av försäkringsbrev
• Telefonsamtal med företag samt kunder

Kvalifikationer och egenskaper
Du har gärna arbetat med varierande uppgifter som pensionshandläggare och behärskar därmed diverse områden inom just tjänstepensioner. Du ser inga problem i att prata med kunder på telefon, att arbeta självständigt eller i grupp. Du ser vad som behövs göras och motiveras av att få dina ärenden gjort. I övrigt är det viktigt att vara flexibel och anpassningsbar då du som konsult erbjuds olika uppdrag och arbetsuppgifter samt chansen att träffa olika kollegor. Glöm inte bort att positivitet och nyfikenhet kommer man långt med!

Personliga egenskaper

• Noggrann och strukturerad
• Självgående och teamplayer
• Driftig och effektiv

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Linn Oldenmark linn.oldenmark@amendo.se.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Pensionshandläggare till försäkringsbolag!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.