Erfaren administratör till försäkringsbolag

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 17 oktober, 2019
  • Sista ansökningsdag 16 november, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Har du erfarenhet av att arbeta med försäkringsadministration inom liv- och pension? Trivs du i en varierande roll där du får arbeta administrativt i kombination med support och kundkontakt över telefon? Nu söker vi dig som arbetat i en bred roll gällande handläggning av pensioner, för ett uppdrag med start omgående till och med årsskiftet, med goda chanser till förlängning.

Arbetsbeskrivning
I rollen som försäkringsadministratör kommer du att handlägga pensioner, specialavtal och 10-taggare. Uppgifter som nyteckning, ändring och återköp kan också förekomma. I övrigt hanterar du även utbetalningar samt att du genomför ändringar och uttag av pensioner och skickar aviseringar till kunden eller försäkringsbrev. Rollen är av administrativ karaktär samt att du använder telefonen som verktyg då det kan förekomma support till kunder, mäklare eller kundtjänstavdelningar. Har du erfarenhet av kollektivavtalade försäkringar eller tjänstepension är det meriterande! Som försäkringsadministratör kommer du att arbeta i olika försäkringssystem vilket du är bekväm med och du behöver även ha god vana av Excel och Word.

Kvalifikationer och egenskaper
Att arbeta som administratör inom försäkringar innebär mycket samarbete tillsammans med övriga administratörer och handläggare, där ni hjälper och supporterar varandra. För att trivas i rollen ser vi därför att du är flexibel och anpassningsbar samt att du trivs att arbeta i team men också självständigt. Du kommer att arbeta mot deadlines varav det är viktigt att du är stresstålig samt att du motiveras av att se högarna minska. Noggrannhet och effektivitet är andra viktiga egenskaper. I övrigt är du en glad och positiv person med en prestigelös inställning.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Linn Oldenmark.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Erfaren administratör till försäkringsbolag

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.