Redovisningsekonom till Lotus Maskin & Transport AB

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 14 maj, 2018
  • Sista ansökningsdag 14 juni, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Botkyrka

Är du en redovisningsekonom som vill jobba inom ett väletablerat växande bolag inom bygg- och transportbranschen? Gillar du att jobba brett inom ekonomi med varierande arbetsuppgifter? Vill du bli en del av ett team på fem personer där arbetsklimatet präglas av engagemang, prestigelöshet och positiv stämning? Då kan det här vara tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom på Lotus Maskin & Transport ansvarar du för mycket av det löpande ekonomiarbetet. Arbetsuppgifterna består av allt från löpande bokföring, avstämningar, momsredovisning, redovisning av byggmoms, skattedeklarationer, rapportering av löner, kund- och leverantörsreskontra, betalningar, påminnelser samt krav och inkasso. Du ansvarar för månadsbokslut och årsbokslut. I rollen som redovisningsekonom kvalitetssäkrar du processer och drivs att ständigt utveckla och förbättra rutiner. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla i kontakterna med revisorer, banker och myndigheter samt att delta i interna möten.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med relevant utbildning med minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst. Det är en fördel om du tidigare jobbat på ett litet bolag eller alternativt haft tjänster på olika företag för en bredare kompetens då flexibilitet krävs i ett mindre bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller transportbranschen då det skapar en större förståelse för verksamheten. Erfarenhet från Hogia och Scala är meriterande och du är en van användare av MS Office-paketet. Det är viktigt att du är en prestigelös och lösningsorienterad person som är van att jobba självständigt och strukturerat. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och kommunikativ med en professionell inställning för att bidra till Lotus Maskin & Transports fortsatta tillväxtresa.

Om företaget
Lotus Maskin & Transport har funnits sedan 1997 och arbetar inom tre affärsområden: rivning, transport och anläggning. Förutom Moderbolaget Lotus Maskin & Transport består koncernen av dotterbolagen Rivners AB, Ak Schakt och Rivab, varav Rivners är Sveriges äldsta och mest välrenommerade rivningsföretag. Kvalitet, kompetens och kompletta helhetslösningar är ett stort fokus och bolaget följer lagar, förordningar och myndigheters direktiv. Den platta organisationen underlättar snabba beslut och kontoret präglas av en familjär stämning där de anställdas hälsa och välmående värderas högt. Läs mer på; http://www.lotusab.se/, http://rivners.se/, http://www.akschakt.se/, http://www.rivab.nu/

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Lotus Maskin & Transport med Amendo och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se. Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.

Ansök
Kontakt

Redovisningsekonom till Lotus Maskin & Transport AB

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.