Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Sundsvall

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 12 april, 2018
  • Sista ansökningsdag 29 april, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall


Är du den administratör/ekonomiassistent vi söker för ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i centrala Sundsvall?

Arbetsbeskrivning
Du kommer att sköta receptionen och vara ansiktet utåt, ta fram underlag och dokument till VD och styrelse, sköta fakturering och kontering samt löpande bokföring. Hos vår kund kommer du vara spindeln i nätet. Som konsult hos Amendo är du alltid mån om hög service både gentemot kundens kunder och leverantörer och dina kolloger på uppdragsplatsen.

Kvalifikationer och egenskaper
Du har gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller högre studier samt några års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Då du är Amendos ansikte utåt på uppdragsplasten ser vi att du trivs med varierande arbetsuppgifter, är flexibel och gör gärna det lilla extra för andra. Du är samtidigt noggrann och vill göra ett gott arbete. Du kan svenska och engelska i tal och skrift.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Keusch, 073 042 19 36, pernilla.keusch@amendo.se

Följ oss gärna på LinkedIn!

Uppdraget är på ca 1 år, heltid måndag-fredag med start i juli.

Ansök
Kontakt

Ekonomiassistent till spännande uppdrag i Sundsvall

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.