Ekonomiassistent

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 9 april, 2019
  • Sista ansökningsdag 21 april, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg


Consat koncernen växer och söker just nu en engagerad och proaktiv ekonomiassistent till huvudkontoret i Partille. Är du en noggrann och strukturerad person som gillar att arbeta med andra människor? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent till Consat arbetar du med flera av koncernens dotterbolag, så-väl svenska som internationella, och du kommer att ha stort ansvar och arbeta brett mot koncernens kunder. Du kommer bland annat att ansvara över kund- och leverantörsreskontra, där fakturering och inköp sker till och från hela världen. I rollen som ekonomiassistent måste du därför känna till momsregler och kunna ta dessa i beaktning vid fakturering och ankomstregi-strering av kund- och leverantörsreskontra.

I rollen som ekonomiassistent kommer du även att ha följande arbetsuppgifter:
• Löpande bokföring.
• Hantering av kvittoredovisningar.
• Vara behjälplig vid revisions- och myndighetsförfrågningar.
• Ansvara över lättare bokslutsavstämningar.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent med liknande uppgifter. Tidigare erfarenhet av projektredovisning är även meriterande eftersom Consat arbetar nästan uteslutande i projektform. Vidare ser vi att du är bra på att arbeta i team. Du kommer arbeta nära ekonomipersonalen och ingenjörerna och ni kommer att samarbeta gällande indrivning av bland annat kvitton och attester. Du kommer även ha en tät dialog med bokslutsansvarig i ett eller flera av koncernens dotterbolag. Som person är du positiv och social. Du är ansvarstagande och strukturerad samt har en god kommunikativ förmåga. Du behärskar svenska och engelska felfritt och kan formulera dig bra i både tal och skrift.

Om företaget
Consat startades 1986 och är idag ett av Sveriges ledande, privatägda ingenjörshus med dryga 200 anställda. Den internationella bolagsgruppen växer ständigt, dels av egen kraft men också tack vara en ökad efterfrågan av tjänster och produkter. Genomgående för samtliga bolag i Consatkoncernen är att leverera nytta till våra kunder baserat på vår genuina passion för teknik och proaktiva förhållningssätt. Moderbolaget som sköter all redovisning och administration söker nu förstärkning i denna expansiva fas som Consat befinner sig i.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Consat AB med Amendo. Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 21 april 2019. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Ambratt på telefon 0727 168103 eller via pernilla.ambratt@amendo.se
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi träffar kandidater löpande.

Ansök
Kontakt

Ekonomiassistent

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.