Driven säljare till Mittmedia

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 14 januari, 2020
  • Sista ansökningsdag 4 februari, 2020
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Sundsvall


Vi behöver förstärkning till vårt team och söker säljare som har ett högt driv och älskar att göra affärer.

Känner du igen dig?

Du är, eller vill bli, en grym säljare som gör det som krävs för att uppnå teamets gemensamma mål. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med många kontakter och älskar att lösa kundernas problem.
Din roll hos oss
Du ingår i vårt TM-team i Sundsvall och arbetar sida vid sida med kollegor som är lika ambitiösa och drivna som dig. Till en början lägger vi stort fokus på att ge dig säljutbildning, coaching och träning – så din egen vilja att lyckas är överordnad tidigare erfarenhet.

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss erbjuder du Mittmedias produkter och tjänster till företag inom Mittmedias samtliga regioner. Du arbetar aktivt med att söka upp och bearbeta nya och befintliga kunder för att ge råd och erbjuda kreativa marknadsföringslösningar.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som:
• är utåtriktad och social
• älskar att sälja
• gillar utmaningar och att skapa resultat
• tar eget ansvar, har stark drivkraft och är tävlingsinriktad
• har kunden i fokus
• är flexibel och ser förändringar som något positivt

Vi ser att du har som lägst gymnasial utbildning.

Om företaget
Vi på Mittmedia strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att möta våra kunders behov inom marknadsföring. Vår produktportfölj består av en mängd digitala kanaler, sökordsannonsering, sociala medier, morgontidningar, gratistidningar, radio och flera andra produkter och tjänster. Allt för att hjälpa företag få önskad effekt av sin marknadsföring.
Hos oss tillämpar vi delat ledarskap och jobbar i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö. Detta ger dig som medarbetare möjlighet att själv påverka hur arbetet ska genomföras.
Mittmedia är Sveriges ledande lokala mediekoncern med 20 nyhetssajter, 28 morgontidningar, appar, gratistidningar, radio, direktreklam, reklambyrå och tryckeriverksamhet. Koncernen omsätter ca 2,2 miljarder och vi är idag 1 100 medarbetare. Läs mer om oss på mittmedia.se
Mittmedia, en del av Bonnier

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Mittmedia med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Joneström på katarina.jonestrom@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 31/1 2020 . Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök
Kontakt

Driven säljare till Mittmedia

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.