Driven ekonomiassistent till bolag i Kista

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 5 december, 2018
  • Sista ansökningsdag 19 december, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm
Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en Ekonomiassistent till ett IT-bolag i Kista. Kunden är ute efter att hyra en konsult initialt 3 månader med goda chanser till förlängning alt. överrekrytering till bolaget. Teamet består av 4 personer och är en del av ekonomiavdelningen som i sin tur är totalt 20 personer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
– Registrering kontrakt (både externa och interna) i systemet POB
– Fakturering kontrakt
– Fakturering löpande arbete
– Kundkontakt (interna kunder)
– Avstämning kontrakt, balanskonto vs POB saldon
– Diverse utredningarbeten inom administrativa upplägg
– Diverse processförbättringsarbete
– Vara en del av funktionen ekonomiadmin och stötta flöden där det behövs

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
För att passa för detta uppdrag ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter eller som ekonomiassistent. Goda kunskaper i Microsoft Office generellt och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du noggrann, ansvarsfull, ifrågasättande och har en vilja att utvecklas.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Anna Kirsten.

Ansök
Kontakt

Driven ekonomiassistent till bolag i Kista

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.