Erfaren Controller till spännande företag i Göteborg

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 29 januari, 2019
  • Sista ansökningsdag 10 februari, 2019
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu söker vi en erfaren Controller för vår kunds räkning. Du kommer starta som inhyrd konsult och tanken är att du kommer gå över i anställning hos kunden när 6 mån har passerat.

Rollen är helt ny för företaget eftersom det har varit en stark tillväxt de senaste åren så du har stor chans att vara delaktig i din egen tjänsts utförande.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete som Controller sen tidigare och känner att du vill ha en ny spännande utmaning.

Uppdraget startar omgående så vi ser gärna att du är tillgänglig och kan börja så fort som möjligt.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta nära CFO och övriga kollegor på Ekonomiavdelningen och vara är delaktig i prognosarbeten, bokslut och budgetarbeten samt förbereda dokumentation inför revisioner. Vidare innebär tjänsten att stötta CFO med att skapa och utföra rapporter till ledning och styrelsen samt andra uppgifter som tillkommer löpande. Du kommer i din roll som Controller ansvara för att analysera siffror och att kunna göra resultat och lönsamhetsuppföljningar i olika projekt samt att även leda dessa. Mycket av arbetet sker i Excel och i affärs och ekonomisystem.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid under 6 månader som sedan är tänkt att gå över i anställning hos kunden.

Kvalifikationer och egenskaper
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter krävs för tjänsten som Controller. Vi ser att har gedigen erfarenhet från redovisning och har bra struktur på rutiner och interna kontroller. Vidare ser vi även att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en god analytisk förmåga. Du är ansvarstagande och strukturerad och gillar att leda och vara drivande av projekt. Rollen kräver att du kan ta för dig och vara bekväm i dialog med ledning och styrelse. Vi ser gärna att du är aktiv i förändringsarbete och har en stark ambition att vara med att leda företaget fråmåt.

Om företaget
Företaget är en kund till Amendo och är beläget i trevliga lokaler i Göteborg.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson 072-716 81 82

Ansök
Kontakt

Erfaren Controller till spännande företag i Göteborg

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.