Senior Controller till långt uppdrag på finansbolag

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 18 oktober, 2018
  • Sista ansökningsdag 30 oktober, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Är du en driven, självgående och prestigelös Controller? Nu söker vi en Konsult till ett välkänt finansbolag. Uppdraget är med start ASAP och kommer pågå i ca 15 månader. I din roll som konsult kommer du jobba med resultatrapportering, budget, prognos, analys, projekt och processförbättringar.

Vår kund jobbar framförallt med leasing, avbetalning, kontraktsbelåning och fakturafinansiering. Du kommer som konsult att jobba nära verksamheten varvid erfarenhet från finansbolag och gärna leasing är mycket meriterande. Du tillhör Controlling & Reporting teamet och kommer att arbeta nära affären och i ett tätt samarbete med engagerade och kompetenta kollegor i såväl teamet som i övriga verksamheten. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet som Controller. Har du erfarenhet från finansbolag och leasing är det ett stort plus. Det viktigaste är att du är självgående, flexibel och prestigelös.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Senior Controller till långt uppdrag på finansbolag

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.