Client consultant till kredithanteringsföretag i söderort

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 12 april, 2018
  • Sista ansökningsdag 26 april, 2018
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en client consultant med erfarenhet av kundnära arbete samt erfarenhet från ekonomi, kredit eller inkassoverksamhet. Uppdraget är med tillsättning omgående och sträcker sig över 3-6 månader.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak bestå i att hantera fakturarelaterade frågor, kundreskontra, handläggning samt kundkontakt via mail och telefon. I tillägg kommer rollen innebära att aktivt arbeta med förbättringar, kvalitetssäkring, uppdateringar av rutiner och processer samt till viss del analytiskt arbete och åtgärdsförslag.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet av kundnära arbete samt ett par års erfarenhet från ekonomi, kredit eller inkassoverksamhet. Ett krav är att du varit i kontakt med bokföring tidigare samt att du är en kundorienterad person. Andra personliga attribut som social, driven, kommunikativ och ett serviceintriktat mindset är önskvärt.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Jonas Boström.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Client consultant till kredithanteringsföretag i söderort

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.