Business Controller sökes till företag i Göteborg

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 6 maj, 2018
  • Sista ansökningsdag 30 maj, 2018
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg

Nu söker vi för kunds räkning en Business Controller för ett långt uppdrag som även kan leda till anställning. Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande tjänst och är driven, genuint nyfiken och med en god analytisk förmåga!

Arbetsbeskrivning
Tjänstens huvudsakliga innehåll består av kartläggning och utveckling av processer samt kontinuerligt arbete för att ta fram och underhålla system i syfte att mäta såväl effektivitet som kostnadsläge. Att driva budget- och prognosarbete och bistå vid upprättande av kalkyler och business case samt att upprätta ekonomiska beslutsunderlag. Löpande intern rapportering, uppföljning samt analys av KPI:er och finansiella resultat på områdesnivå. Som Business Controller hos oss erbjuds du en spännande och utmanande roll med stor möjlighet att påverka bolagets fortsatta utveckling.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi vill att du skall ha ett kreativt och utvecklingsorienterat sinne för att kunna identifiera förbättringsområden samt öka fokus på effektivisering och kostnadsmedvetenheten. Eftersom du också kommer att initiera, leda och driva förändrings- och utvecklingsprojekt inom olika delar av bolaget är det en förutsättning att du är prestigelös och trivs med samarbete och arbete i projektform. I tjänsten kommer du ofta befinna dig i sammanhang då du representerar vår kund, därför är vi måna om att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt och håller en hög servicenivå gentemot de du möter. För att kunna hantera rollen som Business Controller hos oss behöver du också ha goda kunskaper i affärs- och business intelligence-system samt med lätthet kunna sätta dig in i olika typer av produktionssystem och förstå integrationer mellan dessa.

Om företaget
Företaget är beläget i Göteborg.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. En del resor förekommer i tjänsten.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Heléne Hansson 072-716 81 82

Ansök
Kontakt

Business Controller sökes till företag i Göteborg

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.