Bolåne- och kredithandläggare till storbank i Linköping

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 2 april, 2019
  • Sista ansökningsdag 18 april, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Linköping


Vill du vara med och skapa den bästa upplevelsen för våra kunder? Är du flexibel, självgående och gillar utmaningar? Har du dessutom ett gott öga för förbättringsarbete samt motiveras av att arbeta med utveckling av bland annat rutiner och arbetssätt? Då kan du vara nästa stjärna inom finans hos vår kund i Linköping.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en ny avdelning hos storbank i Linköping där det finns ett globalt samarbete med övriga kontor i Norden. Gruppen har hög expertis och förståelse för bostadsaffärer på distans samt bedömning av byggnadskreditiv. Tjänsten startar som ett konsultuppdrag där det för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos banken.
Bostadsaffärerna på distans innebär gemensam planering i gruppen, noggrann förberedelse samt genomförande för bankens privatpersoner med syfte att köpa en ny bostad eller som vill sälja sin befintliga bostad.
Hanteringen av byggnadskreditiv innebär att ni som grupp tillhandahåller hög kvalité i rådgivning och finansiering som sker i samband med nyproduktion av fastigheter för privatpersoner. Arbetet inkluderar samarbete och kontakt som startar vid lånelöfte fram till en slutfinansiering.
I din roll som bolån- och kredithandläggare kommer du till en början att fokusera på bostadsaffärer på distans vilket resulterar i daglig kontakt med mäklare samt mail- och telefonkontakt med övriga banker via informationssystemet TAMBUR. Du har även regelbunden kontakt med svenska myndigheter samt med bankens systerteam i Litauen som genomför delar av gruppens arbetsuppgifter. Förutom det operativa arbetet är du med och utvecklar teamets processer så att man på ett effektivt sätt kan ge bästa service till bankens kunder.

Kvalifikationer och egenskaper
För att trivas i den här rollen tror vi att du har en stor drivkraft, är engagerad i ditt arbete samt gillar att ta egna initiativ och alltid ser till kundens bästa. Det är viktigt att du är positiv, lösningsorienterad samt är kreativ och nytänkande. Du har en mycket viktig roll i att stötta dina kunder i deras affär.
För att passa i rollen behöver du ha goda kunskaper skriftligt och muntligt i engelska samt 3-5 års erfarenhet. Banken erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och du tillhör en inkluderande arbetsmiljö med positiv stämning och energi

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Andrea Bäccman.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Bolåne- och kredithandläggare till storbank i Linköping

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.