Backofficemedarbetare till storbank inom värdepapper

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 5 december, 2018
  • Sista ansökningsdag 27 december, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Nu söker vi dig som är intresserad av den finansiella marknaden och finns tillgänglig omgående för ett konsultuppdrag på initialt 6 månader med möjligheter till förlänging inom områden Corporate Actions och Static Data.

Arbetsbeskrivning
Vi ser gärna att du har erfarenhet från administration av värdepapper men är du nyexaminerad och har ett geniunt intresse för värdepappersområdet ser vi gärna att du kommer in med din ansökan. Arbetsuppgifter består i största del av att hantera nya som befintliga värdeppar, kontrollera och skapa olika värdepappersdata. I rollen ingår det också att hantera bolagshändelser och kontroller av värdepapperspriser.

Du kommer också komma i kontakt med hantera olika delar av bolagshändelser tex tvångsinlösen, nyemissioner och splittar.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i rollen ska du vara en person som är positiv och ser inga hinder utan möjligheter. Du har lätt för att skapa nya relationer och har en teamplayer mentalitet. Du skriver och talar engelska obehindrat och är en van excel användare. Meriterande ifall du har jobbat i SimCorp Dimension eller andra värdepapperssystem.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Backofficemedarbetare till storbank inom värdepapper

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.