Axactor söker handläggare till Frontoffice Outbound

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 1 februari, 2020
  • Sista ansökningsdag 16 februari, 2020
  • Anställningsform Tillsvidareanställning
  • Tjänstgöringsort Göteborg


Det går bra för Axactor. Vi är just nu ett av Sveriges mest expansiva företag inom kredithantering och inkasso. Vi söker därför fler stjärnor som vill jobba hos oss.

I rollen som inkassohandläggare ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för hanteringen av våra fordringar och arbetar med hela inkassokedjan. Du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och relationsbyggande för att nå och sluta överenskommelser med så många gäldenärer som möjligt.

Arbetsbeskrivning
Som handläggare inom Frontoffice outbound arbetar du enbart med utgående telefoni i olika former. Du ringer allt från påminnelsesamtal på fakturor och inkassokrav till våra viktigaste kunder för att försöka göra en överenskommelse kring en avbetalningsplan eller fullbetalning. Vidare är det du och dina kollegor inom outbound som följer upp våra brevutskick med ett samtal för att försöka göra en överenskommelse. Du kommer vara rådgivare för personer med svåra ekonomiska bekymmer likväl som du kommer prata med andra som helt enkelt bara missat en faktura. Samtalen är alltså allt mellan enkla snabba till tyngre och svårare med inslag av rådgivning eller förhandling. Varierande arbetstider förekommer som även innefattar kvällstid.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet inom inkasso, kundtjänst eller hanterat utgående samtal gärna inom försäljning.

Du kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med ödmjukhet och relationsbyggande. Du är en framåtlutad doer som utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt förhållningssätt. Du har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla/förklara dessa på ett professionellt, förtroendeingivande och pedagogiskt sätt. Du har en god samarbetsförmåga att trivs att arbeta i grupp.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en bättre ekonomi och uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, nytänkande och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos oss!

Om företaget
Axactor är ett företag som hjälper människor och företag med inkasso. Just nu finns vi i sex olika länder i Europa. I Sverige har vi kontor i både Stockholm och Göteborg. Vi startade 2015 och har sedan dess utmanat branschen. Vi är övertygade om att inkassobranschen har en viktig roll i dagens samhälle. Vi hjälper människor i en tuff situation att få ett bättre liv, men viktigast av allt, vi hjälper företag att få betalt för sitt slit.
I en bransch som av många uppfattas som långsam och stel vill vi vara tillgängliga och stå för energi. Vi tror på stark kompetens och förståelse för våra kunders leveranser. Vårt mål är att vara i ständig utveckling och aldrig vara rädda för smarta system eller digitala verktyg.
Axactor vill bidra med någonting nytt i inkassobranschen. För att lyckas behöver vi människor som är proaktiva, passionerade och som kan få och ge tillit. Vill du vara en del i skapandet av framtidens inkassoföretag? Vill du jobba på ett företag där du kan göra skillnad? Jobba med oss!
Vi har vårt kontor i Göteborg i moderna, fräscha lokaler mitt i Nordstan med närhet till alla kommunikationer.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Axactor med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Heléne Hansson, 072-716 81 82, helene.hansson@amendo.se
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum

Ansök
Kontakt

Axactor söker handläggare till Frontoffice Outbound

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.