Arbetar du som sjuksköterska idag? Funderat på försäkringsbranschen?

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 23 mars, 2020
  • Sista ansökningsdag 20 april, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Är du legitimerad sjuksköterska och söker dig vidare från vården? Har du funderat på en mer administrativ roll som skadereglerare där du med dina medicinska kunskaper får utreda ärenden? I rollen ingår även vårdplanering och medicinska råd till dina kunder. Spännande va?

Arbetsbeskrivning
Som legitimerad sjuksköterska besitter du värdfull medicinsk kunskap som du nu kan få möjligheten att utnyttja i en mer administrativ roll på ett stort försäkringsbolag. Du har under en längre tid arbetat kliniskt och är redo för att ta dig an en mer administrativ roll, där du utreder och handlägger ärenden gällande sjukvårdsförsäkring. Som skadereglerare av sjukvårdsförsäkring får du fortfarande möjlighet att ge medicinska råd, vilket du förmodligen motiveras av, samt ha kontakt med människor på telefon och mail. I rollen ingår också vårdplanering.

Tillsammans i teamet har du andra sjuksköterskor som du samarbetar med, kvinnor som män. Ni delar erfarenhet och kunskap med varandra och värderingar där kunden är i fokus. Ni finns där för att hjälpa! Det här är ett uppdrag under maj till september. Arbetstiderna är 8-17 samt inga kvällar eller helger. På uppdraget får du möjlighet att ta del av trevliga lokaler där du som exempel kan ta en fika i ett växthus eller utnyttja personalgymmet. Du har nära till t bana, matbutiker och natur.

Kvalifikationer och egenskaper
För att vara aktuell för rollen är kravet att du är legitimerad sjuksköterska. Har du arbetat i en liknande roll tidigare eller med vårdplanering är det givetvis meriterande. Du har en administrativ ådra samt att du är analytisk och servicemedveten då du handlägger och utreder ärenden. Du bör kunna fatta självständiga beslut och samtidigt vara en teamplayer. Slutligen, det viktigaste av allt – glöm inte att ha roligt!

Om företaget
Uppdraget utförs på ett välkänt försäkringsbolag där arbetsmiljö och livskvalitet är i fokus. Det är en modern arbetsplats med många diverse kompetenser och karriärmöjligheter. Du möts av en kreativ miljö där du uppmanas att tänka nytt! Alla tar ansvar för sitt arbete och det är en öppen och inbjudande kultur.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn! Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Linn Oldenmark, linn.oldenmark@amendo.se alternativt Angelo Jovic, angelo.jovic@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Arbetar du som sjuksköterska idag? Funderat på försäkringsbranschen?

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.