AML OFFICER TILL HANDELSBANKEN

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 24 juni, 2018
  • Sista ansökningsdag 15 september, 2018
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm
Arbetsbeskrivning
Som AML Officer (Anti-Money Laundering Officer) arbetar du med implementering av regelverk och arbetssätt för AML i bankens organisation. Detta gäller både privat- och företagskunder. Du kommer att agera rådgivande, vägledande och kvalitetsgranskande för att säkerställa regelefterlevnad. Tjänsten innebär att du arbetar både självständigt och inom ett stort team som tillsammans strävar efter att förhindra att banken utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet.
Är du intresserad?
Amendo söker nu flertalet medarbetare för konsultuppdrag till Handelsbankens centrala AML-organisation.
Uppdraget startar 1 oktober 2018 och pågår initialt 12 månader med möjlighet till förlängning och/eller överrekrytering.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom eller jurist från universitet eller högskola och ser din framtida karriär inom bank eller finans. Det är mycket meriterande om du har tidigare administrativ erfarenhet från bank eller försäkring samt erfarenhet av kundkontakt men det är ej ett krav. Att du har ett stort intresse för finansiella institut och siffror ser vi som en självklarhet, likaså att du hanterar Excel obehindrat.

Vi ställer höga krav på ditt kvalitetsfokus, din stresstålighet och din effektivitet då arbetet har en brant inlärningskurva. Du behöver inneha en analytisk förmåga och ha lätt för att se sammanhang och utläsa mönster ur en stor mängd information. Det är viktigt att du har hög integritet och kan arbeta under sekretess. Vidare har du god kommunikativ förmåga och har lätt att arbeta i en större grupp. Du skall vara flytande i både tal och text i såväl svenska som engelska.

Om företaget
På Handelsbanken är den personliga kontakten mellan människor utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Så har det varit sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att man fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. En modern bank med lång erfarenhet i branschen.
Tjänsten är placerad på Handelsbankens centrala kontor i centrala Stockholm. Det råder god gemenskap inom teamet som består av ekonomer och jurister med ett genuint engagemang och intresse för regelverk och de ekonomiska flödena i olika verksamheter.

Ansök
Kontakt

AML OFFICER TILL HANDELSBANKEN

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.