AML Advisors för konsultuppdrag i Östergötland

Kontakt Ansök
  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 26 mars, 2020
  • Sista ansökningsdag 10 april, 2020
  • Anställningsform Visstidsanställning


Vill du arbeta med att motverka förekomst av penningtvätt och finansiering av terrorism?

Amendo söker nu flertalet medarbetare inom AML för konsultuppdrag till våra kunder i Östergötlandsregionen.

Arbetsbeskrivning
Som AML Advisor (Anti-Money Laundering) arbetar du operativt med AML/KYC. För att efterleva de rådande regelverken och samtidigt skydda banken mot penningtvätt och finansiering av terrorism är det viktigt att banken inhämtar och dokumenterar information (kundkännedom) om dess kunder. Detta gäller både privat- och företagskunder. Du kommer att fungera som sakkunnig inom bankens olika interna arbetsgrupper samt agera rådgivande, vägledande och kontrollerande för att säkerställa regelefterlevnad. Rollen som AML advisor innebär att du arbetar både självständigt och inom ett stort team som tillsammans strävar efter att förhindra att banken utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet.

Kvalifikationer och egenskaper
För att lyckas i rollen som AML Advisor har du en akademisk utbildning inom förslagsvis ekonomi, juridiker eller annan relevant utbildning. Alternativt har du motsvarande erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina peronsliga egenskaper så som analytisk förmåga, nogrannhet och förmåga att se mönster och samband. Du bör även trivas i en roll som präglas av förändring då regelverken ständigt uppdateras, vilket i sin tur också ställer krav på flexibilitet.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn! Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Johanna Hallenberg på johanna.hallenberg@amendo.se eller Anna Svensk på anna.svensk@amendo,se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

AML Advisors för konsultuppdrag i Östergötland

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.