Värdepappersadministratör till Fondkommissionär i centrala Stockholm

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 26 juli, 2019
  • Sista ansökningsdag 2 augusti, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm

Arbetsbeskrivning
I denna tjänst ansvarar du tillsammans med dina kollegor för clearing och settlement av svenska och internationella aktier hos vår kund. Vidare ansvarar du för dagliga avstämningar av värdepapper såväl som cash. Du ges stora möjligheter att utöka ditt nätverk inom finans då du har daglig kontakt med både internavdelningar, motparter, clearingagenter samt banker.

Dina dagliga arbetsuppgifter kan komma att bestå av uppföljning av resultat på bankkonton samt daglig avstämning av cash och värdepapper per settlementdag. Vidare ansvarar du för prematchhantering under hela settlementprocessen. Du har också ansvar för att regelverk efterlevs.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker en person som gärna har något års erfarenhet inom settlement och gärna goda kunskaper i VPC. Du har lätt att arbeta i grupp och är positiv och noggrann. Du är nyfiken som person och gillar att lära dig nya arbetsuppgifter och är flexibel. Vidare är du positiv, lösningsorinterad och noggrann. Förutom kundkontakt är arbetet administrativt och din noggrannhet är en viktig faktor. Arbetsbelastningen kan stundtals vara hög och det är därmed viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och kan vara flexibel vid arbetstoppar.

Om företaget
Vår kund erbjuder sina kunder ett brett utbud av tjänster inom finansiell handel och förvaltning och sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Rätt person kan även erbjudas fast anställning.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Detta är ett konsultuppdrag om sex månader med chans till anställning direkt hos kunden och skall tillsättas så snart som möjligt varför du som söker bör vara tillgänglig med kort varsel. Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök
Kontakt

Värdepappersadministratör till Fondkommissionär i centrala Stockholm

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.