Administratör inom redovisning till konsultuppdrag till storbolag!

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 16 augusti, 2019
  • Sista ansökningsdag 30 augusti, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Stockholm


Letar du efter en ny utmaning i en storbolagsmiljö? Har du erfarenhet från lättare redovisningsarbete samt erfarenhet från försäkring/fondhandel/liv- och pensionsförsäkring? Då är du den vi söker till ett längre konsultuppdrag med start i mitten av september. Vår kund sitter i fina lokaler centralt i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en administratör med erfarenhet från redovisningsarbete och bokföring. Konsultuppdraget är med start i mitten av september och kommer sträcka sig till slutet av april 2020. Som administratör inom redovisning kommer du vara en stöttande funktion på avdelningen.
Rollen innebär att du kommer:

– Hantera inkommande premier på konton
– Bokföra/registrera pengar på försäkringar i försäkringssystemen och konton
– Felsöka och utreda inkommande premier som ej kan identifieras på konton
– Svara på mail och telefon kring ovanstående hantering

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi är det meriterande. Du har tidigare erfarenhet från arbete inom försäkring och/eller fondhandel, kapital, liv- och pensionsförsäkring. Du har i tillägg i dina tidigare roller/uppdrag arbetat inom redovisningsarbete och bokföring. Som person är du nyfiken, driven, prestigelös och du trivs att vara en stöttande funktion och hjälpa dina kollegor och medarbetare. Du gillar att arbeta lösningsorienterat och att felsöka och utreda felaktigheter. Du har goda kunskaper i Excel och är generellt intresserad av att lära dig nya system.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Anna Kirsten.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Administratör inom redovisning till konsultuppdrag till storbolag!

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.