Administratör inom fondförsäkring

Ansökningstiden har gått ut.

  • Omfattning Heltid
  • Publiceringsdatum 8 oktober, 2019
  • Sista ansökningsdag 27 december, 2019
  • Anställningsform Visstidsanställning
  • Tjänstgöringsort Solna


Är du i början av din karriär och vill arbeta i en administrativ roll inom fondförsäkring? Se hit!
Vi söker nu dig som är i början av din karriär och vill få in en fot inom bank och finans och samtidigt lära dig mer om fondförsäkring.

Arbetsbeskrivning
Du kommer i rollen arbeta på en storbank på fondförsäkringsavdelningen. Rollen innefattar administration av fondförsäkringar under förvaltning där du bland annat kommer göra fondbyten, administrera flyttar och lägga upp nya försäkringar. Du kommer även att göra vissa juridiska och tekniska ändringar samt kontrollera kundinformation i enlighet med regelverken för AML/KYC.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom bank, finans och försäkring. Vi tror att du som söker har en eftergymnasial relevant utbildning och har erfarenhet av att arbeta administrativt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bank, men det är inget krav då stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna.

För att lyckas i rollen bör du vara nogrann, strukturerad och snabblärd. Du bör även vara prestigelös och ihärdig.

Om Amendo
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Svensk på anna.svensk@amendo.se eller Shahrokh Afyouni på shahrokh.afyouni@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ansök
Kontakt

Administratör inom fondförsäkring

Ansök

Fyll i dina uppgifter

Ladda upp CV och personligt brev eller skicka länken till din linkedIn-profil

Markera rutan för att ge samtycke till att dina personuppgifter hanteras enligt Amendos integritetspolicy.