God jul och gott nytt år önskar vi på Amendo | 2021

Med ytterligare ett fint år snart bakom oss ser vi på Amendo fram emot att ringa in det nya året och välkomna nya spännande utmaningar. Men först vill vi tillsammans med dig blicka tillbaka på och sammanfatta året som gått. Här skickar vår VD Susanne Bagger med en julhälsning - och önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt 2022!

Polkagrisar och marshmallows mot blå bakgrund, god jul önskar Amendo

Tänk att det idag bara är några få dagar kvar till julafton. Tiden går fort när man har roligt sägs det – och vilket spännande år vi har haft på Amendo! Marknaden bubblar och vi har under året känt av och haft en hög aktivitet. Vi har fortsatt att lära om och utveckla verksamheten. Vi har digitaliserat och automatiserat våra processer, gjort nya satsningar och såklart välkomnat många nya medarbetare – både konsulter och internt hos oss på Amendo.

Varmt tack för ditt förtroende

Vi är tacksamma för att vi under året har fått förtroendet att tillsätta och rekrytera er viktigaste tillgång – nya medarbetare som ska vara med och bidra till utveckling på er resa framöver. Till alla nya kunder och kunder vi har jobbat med under många år, tack för att ni väljer att samarbeta med oss på Amendo. Det är ett förtroende vi värnar allra högst om, och vi ser fram emot många fler samarbeten framöver.

Ett händelserikt år

Under 2021 har vi på Amendo haft möjligheten att bjuda in till en mängd olika event – fysiskt och digitalt. Vi har tillsammans med kloka personer från vårt nätverk arrangerat flera #amendoinspire-webinars:

Vi har bjudit in till nätverksträffar, laserat kampanjer i våra sociala medier med fokus på kandidat – för att hjälpa och stötta vårt nätverk i jobbsökarprocessen – och arrangerat olika former av events för alla våra fantastiska konsulter. Och låt oss inte glömma vårt 20-års jubileum. Den 1:a december i år fyllde Amendo 20 år. Stort tack dig som var med och förgyllde dagen tillsammans med oss – det blev ett firande vi sent kommer glömma!

Amendokoncernen fortsätter att växa och vi på Amendo är glada och stolta över att välkomna Amendo Tech som systerbolag. Amendo Tech är det moderna konsult- och rekryteringsföretaget som skapar resultat som märks och affärsvärde som består genom samspel mellan människa, teknik, organisation och affär. Koncernens nya varumärke erbjuder rekrytering och konsulter inom tech/IT/digital exellence. Vill du veta mer om Amendo Tech? Hör gärna av dig till Hanna Dynesius eller AnnSofie Bott så berättar de mer!

Socialt engagemang

För oss på Amendo är det värdefullt att vara med och göra skillnad utifrån de kompetenser och erfarenheter vi har. Därför är vi en stolt samarbetspartner till My Dream Now, där många medarbetare på Amendo är digitala coacher. Tillsammans arbetar vi för att motivera och inspirera ungdomar i skolan – och få elever att se sina möjligheter och leva ut sina drömmar.

Tillsammans med er, alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och medarbetare, ser vi fram emot ett nytt händelserikt år. Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt 2022. Ta hand om er!

Varma hälsningar,
Susanne Bagger och alla medarbetare på Amendo

I år skänker vi på Amendo våra julklappspengar till Barncancerfonden. Genom vår julgåva är vi med och stödjer forskningen och kampen mot barncancer.