Nytt kontor i Sundsvall

Sundsvall har under flera års tid varit en potentiell marknad som vi har tittat på, och nu äntligen har vi slagit upp portarna till vårt nya kontor! Katarina är vårt senaste tillskott på Amendo och kommer att ansvara för uppstarten av kontoret i Sundsvall.

Hej Katarina! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är född i Stockholm men har bott största delen av mitt vuxna liv i Sundsvall. Jag bor centralt med min man och har två utflugna söner.  Nu senast kommer jag från Vardia Försäkringar där jag har varit ansvarig för att starta upp kontoret i Sundsvall. Innan dess har jag lång erfarenhet av försäljning, bland annat som försäljningschef inom mediebranschen. När jag kom i kontakt med Amendo kände jag att det här var en perfekt möjlighet att få kombinera min entreprenöriella sida med den erfarenhet jag har skaffat mig.

Du är ansvarig för vårt nya kontor i Sundsvall. Vad innebär den nya satsningen?

Sundsvall är den stad efter Stockholm som har flest anställda inom bank och finans, och många av våra befintliga kunder har verksamhet här. I och med Amendos tydliga nisch känns det som en självklarhet att vi ska finnas och erbjuda våra tjänster även här. Redan under 2014 gjorde vi flera rekryteringar i Sundsvall och märkte snabbt att det finns stor potential. Vårt mål är att växa och etablera oss ordentligt i Västernorrland, och bli det självklara valet för både kunder och kandidater som arbetar inom bank, finans, försäkring och ekonomi.

Vad gör dig till rätt person för jobbet?

Jag har ett brett nätverk inom Sundsvalls näringsliv vilket gör att jag snabbt kan komma ut och träffa både kunder och kandidater. Sedan tror jag att det är en fördel att jag själv har varit bland annat gruppchef, och på så sätt kan sätta mig in i kundens situation och bidra med mina erfarenheter från olika typer av ledarskap och förändringsarbete. En annan styrka är att jag har arbetat i försäkringsbranschen och därför har en förståelse av vad som krävs i den typen av roller.

Och slutligen – vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Allt! Just att det är en så varierad roll passar mig perfekt. Det känns jättekul att få hjälpa företag med att hitta rätt kompetens, och skapa en bra matchning mellan kandidat och kund. Samma dag som vi öppnade kontoret anställde jag mina första konsulter, så där ser jag fram emot att få följa dem på deras bankuppdrag och se till att de känner att de har hamnat hos en trygg arbetsgivare. Självklart är det extra roligt att få vara med och bygga upp något från början. Jag har redan nu märkt av en nyfikenhet kring Amendo och har fått ett väldigt positivt bemötande, vilket känns fantastiskt kul.

Vi önskar Katarina varmt välkommen till oss! Vill ni komma i kontakt med vårt Sundsvallskontor och Katarina så nås hon på 070-299 95 65 eller katarina.jonestrom@amendo.se. Ni hittar oss på Sjögatan 13.