Möt Andrea Bäccman – konsultchef hos Amendo Stockholm

Nyfiken på hur det är att arbeta som konsultchef? Vår medarbetare Andrea Bäccman har arbetat som konsultchef hos Amendo i två år - här berättar hon om hur det är att arbeta som konsultchef och vad som är roligast med rollen!

Hej Andrea! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är en glad 26-årig Värmlandstös som sedan tre år tillbaka är bosatt i Stockholm. Jag har sedan barnsben varit väldigt aktiv och förmodligen testat på allt man kan – teater, dans, friidrott och en engelskakurs som treåring. Men framförallt har jag alltid brunnit för två sporter, konståkning och fotboll. Jag gillar att ha många bollar i luften, både på jobbet och i mitt privatliv och jag börjar gärna dagen med ett tufft träningspass och avslutar den med middag och bubbel tillsammans med vänner och pojkvän. Finns det en ledig helg åker jag gärna hem till Karlstad för att umgås med familjen. Ett motto jag alltid har i bakhuvudet är ”Skam den som ger sig”.

Vad innebär det att arbeta som konsultchef?

Att arbeta som konsultchef är väldigt givande och jag ställs dagligen inför nya utmaningar och situationer. Rollen som konsultchef är även extremt varierande. Jag arbetar med allt mellan himmel och jord – vilket jag älskar! Ena dagen kan jag ha intervjuer, kundmöten, kandidatpresentationer och uppföljning med konsulter medan jag andra dagen är fullt upptagen med att fylla påskägg och planera konsultevent.

Vad är det roligaste med att arbeta som konsultchef?

Att arbeta som konsultchef på Amendo gör att det blir extremt svårt att endast nämna en sak som är rolig. Till att börja med är Amendo en fantastisk arbetsgivare med underbara kollegor och vi hittar ofta på roliga saker tillsammans. Vi brukar skoja om att vi i konsultgruppen är som en liten familj! Eftersom rollen som konsultchef innebär att jag ofta är ute på olika möten och träffar både kunder och kandidater, möter jag även många nya och härliga människor som ger mig positiv energi varje dag! 

Tre snabba

  • Förrätt eller efterrätt? Förrätt.
  • Klackar eller sneakers? Variation – dagtid sneakers, kvällstid klackar.
  • Stan eller landet? Stan.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsultchef på Amendo? Kika in på vår Instagram, där kan du följa Andrea under en helt vanlig arbetsdag på Amendos huvudkontor i Stockholm.