Ekonomiassistent på deltid sökes till expanderande konsultbolag i Sundbyberg

Amendo

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-01-22

Ansök

Kontaktperson

Eva-Karin Byström

Eva-Karin Byström

Konsultchef Mob: 072-539 66 10

Kontaktperson

Jonas Boström

Jonas Boström

Konsultchef Tel: 08-545 881 88
Mob: 070-899 27 91

Arbetsbeskrivning

Till vår konsultverksamhet söker vi en ekonomiassisrtent till ett deltidsuppdrag på 60-80 procent. Vår kund sitter i fräscha och fina lokaler i Sundbyberg centrum. Uppdraget är med start omgående och kommer pågå i 6 månader, för rätt kandidat är chansen till överrekrytering stor.

Vår kund är ett expansivt konsultbolag varvid erfarenhet från arbete med tidrapportering och projekthantering är meriterande, men inget krav. Som konsult kommer du jobba i nära samarbete med företagets kontors- och administrativa chef. Vår kund har sin ekonomifunktion outsourcad till en byrå. Det vår kund behöver stöttning med är framförallt kund- och leverantörsreskontra, fakturering, kontering och utlägg. I tillägg kommer rollen innebära effektivisering av rutiner och processer gällande projekt- och tidrapportering i systemet MillTime.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper

VI söker dig som har erfarenhet från fakturering, kund- och leverantörsreskontra. Meriterande är arbete med projekthantering, timrapportering, utlägg samt om du arbetat på konsultbolag och i systemet MillTime. Personliga egenskaper som driven, snabb, förändringsbenägen och flexibel samt ha ett öga för effektivisering av processer och rutiner är önskvärt.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt

Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Jonas Boström.

Följ oss gärna på LinkedIn!

Ekonomiassistent på deltid sökes till expanderande konsultbolag i Sundbyberg

  • Anställningsomfattning:
  • Deltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-01-22

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka