Professionell rekrytering inom ekonomi, bank, finans och försäkring

Vårt främsta mål på Amendo är att skapa rätt förutsättningar för god lönsamhet i företag. Det gör vi genom att hitta rätt personal till våra kunder inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi hjälper och guidar våra kunder rätt när de står inför att investera i humankapital, det vill säga att rekrytera personal som har lämplig utbildning, erfarenhet, egenskaper, drivkraft och kapacitetsmässiga förutsättningar.

När du går via oss får du bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad rekrytering eftersom vi både är experter på rekrytering och branschkunniga inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Kunskap och nätverk i branschen är vår främsta styrka!

Rekrytering i en snabbrörlig värld - se filmen

Dagens arbetsklimat är snabbare än någonsin vilket ställer höga krav i jakten av kompetens. Hur kan företag bemöta detta och vad är viktigt att tänka på? Se filmen där Helene Leitner Larsson, rekryteringschef på Amendo, och Jaël Waern, HR Business Partner på Santander Consumer Bank, delar med sig av sina tips och erfarenheter. 

Erfarenhet från branschen

Alla kan göra en lyckad rekrytering, men för att lyckas kontinuerligt är det viktigt att jobba med en effektiv process och framför allt med en strukturerad och tydlig metodik. Det är även av stor vikt att ha aktiva och relevanta nätverk av kandidater. Våra rekryteringskonsulter är djupt insatta i våra kunders branscher och utbildade och tränade i personbedömning.

Alla rekryteringskonsulter på Amendo har erfarenhet och kunskap från de branschområden de rekryterar till. De har daglig kontakt med både kunder och kandidater inom sektorerna bank, finans, försäkring och ekonomi. Detta ger dem en helhetsbild kring vad som händer i branschen och ger kunskap kring trender, nya regelverk och liknande inom vår nisch. Det ger dem även goda möjligheter till att bygga stora nätverk av relevanta kandidater.