Företagsrådgivare Bank till Länsförsäkringar Stockholm

Länsförsäkringar Stockholm

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-03-12

Ansök

Kontaktperson

Margaretha Palmbäck

Margaretha Palmbäck

Rekryteringskonsult Tel: 08-611 91 25
Mob: 072-522 50 09

Är du en driven, engagerad och kundfokuserad person som är bra på att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer? Vill du vara med och bidra till våra kunders framtidsplaner genom högklassig service? Nu söker vi Företagsrådgivare till vårt bankteam i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som Företagsrådgivare skapar du kundkontakt både med befintliga som nya kunder och du har det affärsmässiga ansvaret för våra kunder med olika typer av finansierings- och rådgivningsbehov. Du gör självständiga kreditbedömningar kring kunderna och hanterar även kundernas löpande serviceärenden.

Vi är på en spännande förändringsresa och vill att du är med och bidrar med ditt engagemang och med din starka vilja till ständig förbättring för att skapa ännu nöjdare kunder. Eftersom vi erbjuder kunden allt inom bank och försäkring är en viktig del i rollen att ha förmåga att lyfta blicken och samverka med dina kollegor inom Sak, Liv & Pension och inom Privat.

Kvalifikationer och egenskaper

Våra kunder är vårt största fokusområde, och vi söker därför efter dig som i varje led strävar efter att uppfylla kundernas behov och ge dem bästa tänkbara råd. Du är en social, utåtriktad och trygg person med stort engagemang och höga ambitioner som tycker om att bygga långsiktiga kundrelationer och du har en förståelse för företagarens vardag. Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som företagsrådgivare och som därmed har en bred kreditkompetens. Du behöver vara självgående, samtidigt som du även uppskattar teamets gemensamma roll och arbete. Du har helhetsansvaret för dina kunder när det gäller kundnöjdhet, lönsamhet och utveckling av affären. Du skapar värde för dina kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov. Du har Swedsec-licens och har troligtvis en akademisk utbildning i ekonomi i botten.

Om företaget

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Företagsbanken ingår i affärsområdet Företag. Totalt arbetar ca 110 personer inom affärsområdet som arbetar med försäljning av Sakförsäkring, Liv-pensionslösningar samt Skador.

Facklig kontaktperson för FTF är Maria Torpman 08-562 831 44

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Stockholm med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09, margaretha.palmback@amendo.se.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka in din ansökan snarast, men senast 8 april.

Företagsrådgivare Bank till Länsförsäkringar Stockholm

  • Anställningsomfattning:
  • Heltid
  • Tjänstgöringsort:
  • Stockholm
  • Anställningsform:
  • Tillsvidareanställning
  • Publiceringsdatum:
  • 2018-03-12

Fyll i dina uppgifter

  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
  • Godkända filformat: doc, docx, pdf, rtf, odf. Max 4MB
integritetspolicyn
Skicka Avbryt

Integritetspolicy

De uppgifter som du uppger i din ansökan lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part. Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig.

All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande. Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan. Stäng

Tipsa
en vän

Skicka